Nyheter 2015

31.12.2015

Jeg vil ønske alle venner, bekjente, valpekjøpere, samarbeidspartnere osv RIKTIG GODT NYTT ÅR! Takk for all hygge, moro, givende samarbeid, deling av sorg og gleder mm gjennom 2015. Jeg ser fram til 2016; et nytt år med nye muligheter!

image image

29.12.2015

Vi har vært på Norsk Dobermann Klubb sin romjulsutstilling i dag. Vi stilte kun Black Emac Xentric Xantippe – Vixen for dommer Arne Foss. Dette var Vixen sitt siste valpeshow ettersom hun nå er 8,5 måned og hun avsluttet «valpekarrieren» med BIR. Hun ble plukket ut i en finalegruppe i gruppefinalen, men ikke plassert. Fornøyd allikevel med at frøkena er blid og fornøyd på utstilling. Det blir nå en pause for henne der hun skal få «vokse seg inn i kroppen sin» og bli mer voksen før hun skal i gang med de offisielle klassene.

Takk til alle kjente for en hyggelig dag på Letohallen og gratulerer med flotte resultater til Hege, Anita og Ole Petter!

15.12.2015

Vi gratulerer til Lisa og Black Emac Q-Tee – Dina som har blitt årets brukshundekvipasje i Hokksund og omegn hundeklubb – Way to go girls 🙂

15 des 15 dina

 

Sist helg hadde jeg besøk av min gode venninne Stine som er «farmor» til min Black Emac Xentric Xantippe – Vixen. Vi tok noen kjappe «snap-shots av Vixen med Stine sin mobil og under er resultatet av 8 mnd gamle Vixen.

03.12.2015 – Gode helseresultater

Min egen «lillegutt» Black Emac What A Man – Nico og hans søster Black Emac Watch Out for Walborg har blitt røntget både foran på albuer og bak på hofter. Dette gikk så bra som det bare kan gå for de to søsknene ettersom begge to fikk A på hoftene og 0 på albuene 🙂 Veldig glad for hundene, eiere av Walborg og meg selv som eier av Nico og oppdretter 🙂

Nico
Nico

22.11.2015 – Nova på farten igjen

Sist helg var Black Emac Vienna De Ville – Nova på farten med «vänstrevarv» i utstillingsringen igjen. Denne gangen var hun på utstilling i regi av Gagnef-Floda Brukshundklubb for dommer Liz-Beth Liljequist og dette gikk veldig bra. Super-Nova fikk Excellent, CK, CERT og BIM 🙂 Vi gratulerer med Nova som nå er et skritt nærmere sitt Championat. De har også startet högre klass rapport siden sist og fått godkjent 🙂 Vi gratulerer igjen og igjen!

Nova

15.11.2015 – Fantastiske nyheter fra Gotland!!! – Black Emac’s første tjenestehund 🙂

Denne helgen skulle Pärre og Black Emac Vampire De Ville – Dixie opp til den siste og avgjørende prøven for å kunne bli godkjent som tjenestehund i Svenska forsvarsmakten – TJH. Godkjennelsesprosessen fram til tjenestehund er omfattende; først er det inntredelsesprov som er en godkjennelsestest for å kunne arbeide videre med å utdanne en tjenestehund. Deretter kommer apelltesten som er en lydighetsprøve og nå til slutt var det CERT-prov . CERT-prov går over to dager der hunden testes på spor, bevoktning og patrullstig der hunden skal arbeide på overvær og hørsel. På grunn av at disse hundene skal brukes av forsvaret og ikke alltid skal oppdages av «fienden» skal de markere figuranter uten å gi lyd fra seg. Dette krever et godt samarbeid mellom hund og fører og fører må kjenne sin hund og kunne lese hunden godt. I tillegg til disse elementene skal hunden tåle å stalles opp ute og håndteres av fremmede i «base-camp». Her blir de vurdert ift å være i ro og koble av samtidig som håndterbarheten testes.

Dixie og Pärre klarte alle elementer med glans og fikk den fortjente tittelen som tjenestehund og de er nå klare for tjeneste i Svenska Forsvaret. Jeg gratulerer så mye og er super-stolt over den jobben mine gode venner på Gotland ha lagt ned i Dixie!

01.11.2015 – News from Sweden, again 🙂

Gode nyheter fortsetter å drysse inn fra det store utland, Sverige 🙂 Igjen er det Helen med Black Emac Vienna De Ville – Nova som har vært på farten. Denne helgen hadde de tatt turen til Växjö for internasjonal utstilling for dommer Jurate Butkiene. «Vänstrevarv» gikk like bra som rapport og lydighet, så frøken Nova – Supernova endte med Excellent, CK, CERT, 2.beste tispe og res.CACIB – vi gratulerer igjen! Hvilken høst for Nova og hennes eiere – godt jobbet!

nova kritikk

18.10.2015 – En innholdsrik dag

Fikk i dag mail fra Helen med Black Emac Vienna De Ville – Nova igjen 🙂 Denne ekvipasjen klatret to klasser i bruksgrenen rapport i september og i dag startet de i lydighet klasse 1. De var neimen meg ikke dårligere her og fikk 1.plass og direkte opprykk til klasse 2 🙂 Jeg gratulerer så mye med et flott arbeid med Nova og jeg gleder meg til å følge med fra sidelinja i fortsettelsen!

18 okt 15 nova

Her hjemme i «gamlelandet» var dagen kommet for Norsk Vinnerutstilling 2015. Grunnet mange påmeldinger for vår opprinnelige dommer på Riesenschnauzer, hadde vi fått et bytte til Per Kristian Andersen. Det ble varierte premieringer denne dagen og jeg er svært fornøyd med at 3 av 3 deltakende Black Emac’ere fikk CK og av dette ble det også 2 titler 🙂

Først ut i ringen var det jeg og min Nico-gutt; Black Emac What A Man. Nico var i god form og godt humør denne dagen og ble belønnet med Excellent, CK, 1.jk og dermed Norsk Juniorvinner 2015! Til slutt ble han 2.beste hannhund og ville fått CERT om han ikke allerede var full-CERT’et – fine gutten min 🙂

Neste ut i ringen av «våre» var Jørvil med Nico’s søster; Black Emac Wildcard to Askibo. Hun var ikke dårligere enn broderen og fikk også Excellent, CK og 1.JK – dermed også Norsk Juniorvinner 2015 – vi gratulerer så mye til eierne; Gunnar og Jørvil!

Sist av Black Emac’ene denne dagen var turen kommet til Anita med Black Emac Tribute to Buffy i championklasse. Buffy er tilbake etter fødsel og dietid med valper og fikk Excellent, CK og til slutt en flott 3.beste tispe plassering i ei stor tispeklasse – vi gratulerer så mye til Anita og Ole Petter!

 30.09.2015 – SuperDixie i Sverige

Flere gode nyheter «från grannlandet» 🙂 Flinke svenske valpekjøpere jeg har altså! I dag har Pärre og Black Emac Vampire De Ville – Dixie bestått lydighetsdelen på «patrullkurset» de deltar på. Vi gratulerer og er supestolte! Dermed er del 2 av 3 fram til Tjenestehund bestått for denne dyktige ekvipasjen. Først var det inntredelsesprov og nå altså lydnadsprov. Da gjenstår CERT-prov (bruksdelen) som kommer senere i høst. Om de klarer det like galant, blir Dixie godkjent som Tjenestehund (TJH) og blir i tilfelle Black Emac’s første. Vi ønsker lykke til i fortsettelsen!

DSC_0599

30.09.2015 – Rapport fra Bartetreff

Jeg har fått mail med fine bilder fra Nina Gjødingseter etter Bartetreff på Finnskogen for 1,5 uke siden. Nina begynte å arrangere disse Bartetreffene som er en brukstreningshelg for Riesenfolk for noen år siden. Etter at Nina kom inn i raseklubben som en del av Sportshundgruppa, har dette treffet blitt arrangert i regi av Norsk Schnauzer og Bouvier Klubb. Dette er kjempeflott, men all ære til Nina som dro i gang det hele. Sist helg deltok Rita med Black Emac Vidunn De Ville – Idunn og Morten med Black Emac Uno Bajas – Bajas. Nina har sendt meg lovord og fine bilder av de to ekvipasjene som jeg har fått lov til å legge ut – takk for det!

29.09.2015 – SuperNova i Sverige

Flere gode nyheter fra Sverige. Helen med Black Emac Vienna De Ville – Nova, har igjen konkurrert rapport. For 2 uker siden fikk Nova opprykk til lägre klass – og denne helgen fikk hun jammen meg opprykk til högre klass!!! Vi gratulerer Supertrioen med superrask klatring i klassene med Supernova!

Nova opprykk

20.09.2015 – På utstillingstur igjen

Det er lenge siden jeg har vært på de lange turer med mål om utstilling. Denne helga hadde jeg imidlertid «babysitter» til både voksne hunder og valpekull og dro avgårde sammen med min venninne Stine for å delta på Københavnvinner-utstillingen i Hillerød, Danmark. Med meg hadde jeg Vixen og Nico som begge skulle stilles for den tyske dommeren Horst Kliebenstein. Spennende med to så unge hunder som ikke er vant til lange bilturer før utstilling, og som aldri har vært med på hotell tidligere! Dette gikk greit etter litt ommøblering av hotellrom slik at Vixen lå i bur ved senga mi og Nico fikk beskjed om at han ikke trengte å passe på hele Helsingør 🙂

Først ut i ringen på søndag var Black Emac Xentric Xantippe – Vixen i Babyklasse (som det heter i Danmark for valper under 6 mnd). Hun var alene som valp og ble BIR. Er jo morsommere å vinne når man har konkurranse, men veldig gledelig at hun fikk en god kritikk fra en dreven dommer som kjenner rasen godt og hun viste at hun takler innendørsutstillinger på en god måte. Det er jo første gang hun er med inn i en hall og dette var vel ikke akkurat den minste utstillingen heller. Hun var litt undrende i starten, men tok seg fort inn og var sitt sedvanlige rampete jeg 🙂 I BIS baby var det vel ca 50-60 valper og da var det «takk for i dag» uten plassering, men veldig god trening for Lille-Vix ettersom vi løp først av alle i den store ringen med høyttaler, lyskaster og masse publikum.

Neste ut var Black Emac What A Man – Nico i juniorklasse. På de fleste tittel-utstillinger er det vinnertittel også for junior, noe det også er på Københavnvinner. Dette var jo da målet vårt for turen 🙂 Nico var høy, mørk og kjekk i hallen med alt som skjedde der. Han virket ikke påfallende sliten etter lang biltur og natt på hotell. Dommeren syntes nok også han var kjekk, for han fikk super kritikk og vant juniorklassen. Han fikk jo da sin første tittel; Københavnjuniorvinner 2015 (KBHJV 2015). I beste hannhundklasse ble Nico slått av to eldre hanner og ble nr 3. På grunn av at de to foran var championer fikk da også gutten min dansk CERT! Veldig fornøyd med både tittel og CERT.

Gratulerer til reisefølge Stine som fikk BIR og KBHV 2015 på sin Trym (pappa til mitt X-kull) og gratulerer til Helle med 2.BTK på sin Tøsen!

På vei hjem fikk jeg supre nyheter på SMS fra Catharina i Sverige. Hun hadde stilt ut Nico’s søster Black Emac Who’s That Girl – Kelly, for Schnauzerdommer Tord Byström. Dette gikk «hur bra som helst» ettersom de fikk Excellent, CK og BIR! Vi gratulerer så mye her fra Norge 🙂

På vei hjem fikk jeg også telefon om at Kantberget’s Top Cool Black Hunter -Hemi som er pappa til valpene i Y-kullet her hjemme, hadde gjennomført sin MH. Dette hadde gått kjempefint; Hemi hadde supre resultat på den sosiale biten, han avreagerte godt og bar ikke med seg redsler gjennom testen og han fikk en 1 på skudd 🙂 Vi gratulerer til eier Kerstin og oppdretter Barbro med en god MH!

13.09.2015 – Grattis til Anita og Ole Petter

Anita og Ole Petter har i dag stil ut sin Black Emac Tribute to Buffy og hennes datter Roma på utstillingen til Gudbrandsdal Hundeklubb. Dommer for dagen var Marit Sunde og hun likte både mor og datter. Vi gratulerer med BIR på Buffy og BIS2 på Roma! Under et 2 år gammelt bilde av Buffy.

DSC_2239

12.09.2015 – En bra dag for Black Emac

I dag har flere Black Emac’ere vært «i ilden» rundt omkring.

Jeg begynner i vårt naboland, Sverige hvor Helen med Black Emac Vienna De Ville – Nova, har konkurrert rapport. Dette gikk «hur bra som helst» og Nova fikk opprykk til lägre klass – vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

I Norge konkurrerte Lisa med Nova’s mamma Black Emac Q-Tee – Dina i klasse A spor. Dina hadde i dag et supert feltsøk med 8,5 poeng, sporoppsøk med 10 poeng og spor med 7 poeng (hadde det litt travelt og misset 3 pinner). Lydigheten er jo vanligvis utrolig bra med denne ekvipasjen, men i dag syntes ikke Dina det var så nøye med presisjonen så det gikk ikke så bra som det pleier. På grunn av lav poengsum i lydigheten ble det ikke godkjent på de to i dag, men veldig bra på spesialøvelsene så neste gang klaffer det på alt 🙂 Under et gammelt, men fint bilde av Dina.

20 sept 15 buffy

I Trøndelag har Gunnar og Jørvil vært på farten i utstillingsringen igjen med sin Black Emac Wildcard to Askibo – Elli-Mi. Det ble igjen et supert resultat for den lille, ville som ble BIR og BIG1 – vi gratulerer igjen!

12 sept 15 elli mi

Her hjemme har jeg stilt ut lille Vix, Black Emac Xentric Xantippe på valpeshow arrangert av Toten og omegn hundeklubb – vår hjemmebane. For dommer Turid Stamnes gikk det riktig så bra i dag og Vixen ble BIR, BIG1 og BIS4 🙂 Kjempefornøyd med lille-frøkena mi som viser glede og fart i ringen!

07.09.2015

Black Emac Wild at Heart (Luna) har blitt hofteledds- og albue røntget. Dette gikk så bra som det bare kan gjøre; Luna fikk A på både hofter og albuer 🙂

Jeg har vært på utstilling med min egen Black Emac What A Man (Nico) i helga. På fredag arrangerte Norsk Schnauzer og Bouvier klubb spesialutstilling i forbindelse med Europautstillingen (EDS) 2015. Dommer for dagen var Ole Staunskjær og han likte Nico-gutten nesten like godt som jeg selv gjør 😉 Nico endte opp som 2.beste hannhund og BIR-junior. Ettersom beste hann er champion, fikk Nico stor-CERT og er dermed full-CERT’et i en alder av nesten 16 måneder, så nå må han bare bli 2 år for å kunne få sitt norske championat 🙂

Lørdag var selve hovedutstillingen; EDS 2015 og 83 Riesen var påmeldt for den norsk-amerikanske dommeren Geir Flyckt-Pedersen. Nico og Eli fra Toten skulle inn i en juniorklasse med 5 russere, 1 tysker også vi da 🙂 Regnet ikke med det helt store i en klasse med junior verdensvinner fra i år og estlandsk vinner fra i år, så jeg er kjempefornøyd med at Nico fikk excellent og ble nummer 4 i klassen vår. Masse vakre hunder å se, selv om jeg syntes noen av dem var litt for ekstreme til å være sunne, funksjonelle og pene som f.eks den ene tispa som var så overvinklet at hun nesten gikk på haseleddene sine. Slik vil i alle fall ikke jeg strebe etter i min avl.

Jeg har hatt ei veldig trivelig helt sammen med venner jeg ikke ser så ofte og vi har kost oss med godt mat, godt drikke, latter og mimring 🙂 Takk til dere alle som har gjort helga trivelig!

30.08.2015

Denne helga har det vært Trondheim Hundefestival på Støren og der stilte Gunnar og Jørvil ut sin Black Emac Wildcard to Askibo.

På lørdag ble den unge damen BIR for dommer Børge Espeland. På søndag ble hun 2.beste tispe for dommer Lyudmila Tchistiakova. Denne dagen ble det også avholdt BIS junior konkurranse og der plasserte hun seg som 2 BIS! Vi gratulerer så mye med to nye flotte resultater 🙂

30 aug 15 Elli-Mi

23.08.2015

Dette har vært en veldig bra helg for Black Emac på ulike områder. Lørdag 22.08 begynte Tutti sin fødsel, mer om dette på Y-kullets egen side.

På søndag var det utstilling i regi av Gjøvik Hundeklubb. Jeg har bare 15 minutter å reise til utstillingsplassen, så jeg reiste av gårde selv om jeg hadde nyfødt valpekull hjemme. Dommer for dagen på Riesenschnauzerne var Øystein Eikeseth. Første ut av mine hunder var Black Emac Xentric Xantippe (Vixen) i valpeklasse 4-6 mnd. Dette var hennes debut på utstilling og lille-frøkena mi oppførte seg fint i ringen. Hun fikk en veldig fin kritikk, men ble slått av Anita og Ole Petter sin Roma denne dagen – gratulerer til dem!

 

Neste av mine hunder var Black Emac What A Man (Nico). Go’gutten min har ikke vært stilt ut mye, men han oppførte seg som en dreven utstillingshund. Fra juniorklasse fikk han CK, CERT og BIR 🙂 Senere på dagen var det først junior BIS. Nico ble plukket ut i finalegruppe, men ikke plassert. Fra junior BIS-finalen var det rett inn i gruppe 2. Dommer for gruppe 2 var Schnauzer-spesialist Wenche Eikeseth. Hun likte lille/store Nico veldig godt, så han ble plassert som BIG 3 i en stor gruppe 2 med 20 raser.

Da jeg kom hjem tikket det inn melding fra Lisa med Black Emac Q-Tee (Dina). Superduoen som konkurrerte spor klasse A for 14 dager siden, konkurrerte lydighet klasse 3 i dag. Disse to er imponerende og fikk 1.plass i klasse 3 🙂 De fikk jevnt over kjempegode poengsummer som da til slutt holdt til seier i klassen selv med en 0. Vi gratulerer så mye!

15.&16.08.2015

Det har vært trippel-utstilling i Mosjøen denne helga og der deltok Kristin med a’Walborg (Black Emac Watch out for Walborg). Ikke verst å debutere i ringen med 3 utstillinger på 2 dager 🙂 Resultatene var varierende som de ofte er på utstilling for ulike dommere. Første utstilling var Schnauzer-spesial for dommer Åke Cronander. Dette kunne nesten ikke gått bedre for 15 mnd gamle Walborg. Hun fikk Excellent, CK, CERT, BIR og BIS 4! Senere på dagen var Nina Karlsdotter dommer på Vefsnutstillingen. Hun likte tydeligvis ikke Walborg like godt for her ble resultatet Very good. Søndag 16. var det duket for den 3.utstillingen i regi av Rana trekk og brukshundklubb. Dommer der var Kurt Nilsson som ga Walborg Excellent. Alt i alt en god debut! Vi gratulerer så mye og ønsker fortsatt lykke til!

09.08.2015

Flinke Lisa og Dina (Black Emac Q-Tee) har startet klasse A spor og vi er imonerte over denne ekvipasjen. Ikke mange Riesen som konkurrerer topp-nivå i spor! De to klarte godkjent i debuten sin og ble nummer 2 av 4 påmeldte i klasse A – vi gratulerer så mye og gleder oss til fortsettelsen!!!

29.06.2015

Black Emac Wildcard to Askibo (Elli-Mi) sin rosettsamling etter CERT, BIR, BIG og BIS 4 på NKK Nordland i helgen. Pen liten bukett som Gunnar og Jørvil plukket med seg hjem – kos dere med «fangsten» 🙂

Elli-Mi rosetter NKK

28.06.2015

Treg med oppdateringer her på Toten til tross for at det er masse å skryte av.

Den 14.06.2015 var Rita med Black Emac Vidunn de Ville (Idunn) på farten i lydighetsringen. De startet i LP1, fikk 168 poeng, 1.plass og opprykk til klasse 2 – vi gratulerer og ønsker lykke til i fortsettelsen med Idunn. Rita har gjort en kjempejobb med den unge damen ettersom hun tidligere i vår fikk opprykk fra D til C i bruks spor og nå altså i lydighet – well done, som vi sier på Toten 🙂

Idunn og Rita LP

Trønderne Jørvil og Gunnar var samme helg på farten med Black Emac Wildcard to Askibo (Elli-Mi). Lørdag 13.06.2015 ble hun stilt ut på Romsdal hundeklubb sin utstilling for dommer Ilona Onstenk-Schenk. Lille-frøkna gjorde sine saker bra og fikk CERT og BIR. Senere på dagen var det junior-BIS-finale og jammen meg ble hun ikke nummer 4 av 49 juniorer av ulike raser – gratulerer!

Søndag 14.06.2015 arrangerte Oppdal Hundeklubb utstillingen, denne gang med dommer Beata Petkevica. Igjen ble Elli-Mi BIR og siden hun allerede har de små CERT’ene hun trenger, ble det denne dagen uten CERT. Denne dagen ble hun ikke stilt i gruppa ettersom Gunnar og Jørvil var lei utstilling i juni med 2 grader og skit-vær – vi gratulerer igjen!

Elli-Mi

Denne helga har Gunnar og Jørvil tatt turen over Saltfjellet og stilte ut Black Emac Wildcard to Askibo (Elli-Mi) igjen. Lørdag 27.06.2015 var Salten Brukshundklubb arrangør og dommer var Benny Blidh von Schedvin. Elli-Mi gjorde igjen en god figur og ble BIR 🙂

Søndag 28.06.2015 var NKK avd Nordland arrangør og dermed var det mulig å ta stor-CERT, noe som vil gjøre Elli-Mi full-certet i en alder av 13 mnd. Frøkena og Jørvil gjorde nok en veldig god figur i ringen for dommer Maritha Östlund-Holmsten ga Elli-Mi stor-CERT og BIR. Senere på dagen vant hun gruppe 2 og jammen meg ble hun ikke BIS 4. Fy søren så godt gjort fra juniorklasse!!! Vi gratulerer 🙂

31.05.2015

Vi har fått gode nyheter om to av valpene i vårt W-kull.

I Helsingborg har Black Emac Who’s That Girl – Kelly blitt røntget både på hofter og albuer som den første i kullet. Kelly fikk så gode resultat som man kan få med AD: 0 på albuer og HD: A på hofter 🙂 Vi gratulerer til eierne Catharina og Daniel! Under er et bilde fra da store, lille Kelly ble hentet for nesten et år siden.

kelly

I Trøndelag har Gunnar og Jørvil vært på farten med litt av gjengen sin på Orkdal hundeklubb sin utstilling. Black Emac Wildcard to Askibo – Elli-M ble stilt for dommer Hanne Laine Jensen, fikk super-kritikk og fikk Excellent, CK, CERT og 2.beste tispe, kun slått av Gunnar og Jørvils storvinner Juni. Vi gratulerer så mye med det første CERT’et på vesle-frøkena 🙂 Under et bilde av Elli-M da hun var 8 uker og reiste fra Toten med kurs for Trøndelag.

elli

24.mai 2015

Jeg stilte ut Nico for andre dag på rad og han har nok tapt seg over natte for i dag fikk han kun Excellent, men ingen CK. Ja, ja, slik er det med utstilling og vi hadde uansett ei veldig trivelig helg med venner fra Danmark og Norge.

23.mai 2015

Jeg har i dag stilt ut Nico (Black Emac What A Man) for første gang som junior. Dette gikk veldig bra og gutten fikk Excellent, CK, CERT og 2.beste hann. Black Emac Var de Ville ble også stilt ut og fikk Excellent, CK og 2.beste tispe

21.mai 2015

Ann og Pärre på Gotland har i dag bestått anlagsprov for Forsvarsmakten med Black Emac Vampire De Ville (Dixie). Anlagsprov er en test for å sjekke ut om hunden egner seg til å bli tjenestehund og dette prov må være bestått før man kan begynne prosessen fram mot å godkjenne en tjenestehund. Testen er en blanding av MH, lydighet og bruks. Dixie bestod med glans sammen med sin fører Pärre og de trener nå på for fullt fram mot er mål om å få Dixie til godkjent tjenestehund. Vi ønsker lykke til! Under et bilde av Pärre og Dixie på Bornholm i fjor.

DSC_0599

10.mai 2015

W-kullet er 1 år gamle i dag og Gunnar og Jørvil på kennel Askibo feiret dagen med Black Emac Wildcard to Askibo (Elli-M) på NKKs internasjonale utstilling i Ålesund. Dette var Elli-M sin debut som «voksen» og hun gjorde det bra med Excellent, CK, res.CERT og 3.beste tispe – vi gratulerer!

Vi gratulerer også alle andre W-valper med 1 års dagen! Under er bilde av Nico som feirer bursdag med tyggebein 🙂

Nico

09.mai 2015

Black Emac What a Man – Nico har vært på match-show i regi av Toten og omegn hundeklubb i dag og endte opp som nr 2 av 22 deltakende hunder 🙂

 

6 thoughts on “Nyheter 2015”

  1. Idag 21 maj har Black Emac Vampire de Ville gjort inträdesprov som tjästehund i svenska försvarsmakten, det klarade hon galant. nu börjar en lång och krävande träning som skall avslutas senare i höst med ett slutprov. Tack Eli för denna lilla vampyr.

  2. Gratulerer med første tjh oppdrettet av deg.var aldri i tvil om at de skulle greie det.Dette viser bare det vi vet .hunder med godt Gemytt og mentalt sterke hunder samt at de er flotte å se på.Igjen Gratulerer til eier og Oppdretter. Velfortjent.

Legg igjen en kommentar