Nyheter 2017 – 07.06.2017

Helle med Yo-Yo på Mentalbeskrivelse i Danmark

Helle har i dag gjennomført Mentalbeskrivelse med Black Emac Yoko Ono. Hun gjennomførte en god test med gjennomgående gode avreageriner og 2 på skudd.  Jeg gratulerer!

08.10.2017 – Black Emac Yoko Ono BIS 4

Helle i Danmark har i dag stilt sin Yo-Yo på Dansk Schnauzer og Pinscher klubb sin spesialutstilling. Dette gikk veldig bra; Yo-Yo ble først BIR og i finalene ble hun BIS 4 – jeg gratulerer!

Lisa og Yo-Yo foran dommeren
Lisa og Yo-Yo foran dommeren i Stavanger sist år

07.10.2017 – Dyktige Catharina og Kelly!

Catharina har i dag startet apellklasse spor med Black Emac Who’s That Girl. Dette gikk veldig bra med 178,75 poeng, opprykk og nr 2 i klassen – jeg gratulerer!

24.09.2017 – Minos Junior-Københavnvinner 2017

Jeg har vært på DKK’s Københavnvinner utstilling med mine to juniorer Zimba og Minos. I tillegg var Helle der med Black Emac Yoko Ono (Yo-Yo). Minos var først i ringen og fikk Excellent, CK og 1.junior – han ble dermed junior Københavnvinner 2017. Som om ikke dette var nok fikk han også sitt andre danske CERT og ble 2. beste hann. Dommer Eva Borg var ikke like begeistret for Zimba som fikk Very Good og 2.beste junior av 4. Helle’s Yo-Yo fikk Excellent, CK og 2.beste tispe.

14.09.2017 – AD/HD-røntging

Black Emac Youngster har blitt HD-røntget med resultat B og AD- røntget med resultat 0

4 aug 16 gul5

10.09.2017 – Nye titler

Helle er i Stavanger og stiller sin Black Emac Yoko Ono – Yo-Yo. Yo-Yo har nå fylt 2 år og ettersom hun gjorde det knall-bra, ble det titler på damen. Hun fikk Excellent, CK, CERT, CACIB & BIM! Med dette fikk Yo-Yo sin tittel Norsk Utstillingschampion. Ettersom hun har flere CERT i Danmark, ble hun samtidig Dansk Utstillingschampion – gratulerer til eier Helle!

NKK Lillehammer

Jeg stilte min to «skit-unger» Minos og Zimba på NKK lillehammer i dag. I tillegg var Elin der med Black Emac Your Yahoo – Saga. Dommeren var ganske så strenge Rony Doedijns som nesten ikke delte ut CK. Jeg er derfor kjempefornøyd med Minos som fikk Excellent, CK og 3.beste hann. Zimba fikk Excellent som eneste juniortispe, men ikke noen CK på henne. Saga fikk også en flott Excellent, men ikke mer.

12.08.2017 – Svensk mesterskap for patruljehunder

Pär Erlandsson har konkurrert i svensk mesterskap med Black Emac Vampire de Ville. En bragd å kvalifisere til dette og selv mesterskapet gikk bra med godkjent resultat, om ikke helt i toppen. Jeg gratulerer med godt gjennomført av super-duoen!

04. 05.& 06.08.2017 – SKK Gotland

Jeg har vært på SKK Gotland med mine 3 ung-hunder: Minos, Zimba og Melis. På dag 1 fikk alle 3 Excellent og ikke noe mer. På dag 2 fikk Melis samme resultat, mens deg gikk så meget bedre med Minos og Zimba. Lillegutt Minos ble BIR og søster Zimba BIM!

Enya – Odessa de Pomerland ble BIM 04.08.2017 på Gotland Brukshundklubb sin utstilling, hun fikk også godkjent eksteriørbeskrivelse denne dagen. Lørdag fikk hun Very Good, mens hun fikk Excellent, CK og 2.beste tispe på søndag.

27.07.2017 – Gode nyheter fra Sverige

Gratulerer til Helen Aasa med Nova – Black Emac Vienna De Ville som har fått tittelen KORAD i tillegg til SE UCH og RPH II

S Uch Black Emac Vienna de Ville - Nova
S Uch Black Emac Vienna de Ville – Nova

10. & 11.06.2017 – Deilige Danmark

Guttene mine og jeg reiste denne helgen til Vejen i Danmark for å stille ut Springer Millside Hot Sunshine og Riesen Black Emac Zuperstar Zappa og Black Emac Zazzy Zugar på Dansk Kennel Klub’s 2 utstillinger. Første dagen fikk Melis Excellent og jeg rakk dessverre ikke Springer-ringen på søndag. Minos fikk very good, mens lille Zimba fikk Excellent, CK, CERT og 2.BTK.

Dagen etter fikk Minos Excellent, CK, CERTog 2.BHK, mens Zimba fikk Excellent. Veldig fornøyd med at to «småungene» mine fikk hvert sitt CERT – de er jo enda ikke 1 år!

 

28.05.2017 – Gode nyheter fra Gotland

Pärre og Black Emac Vampire De Ville – Dixie har konkurrert i distriktsmesterskap for patruljehunder (militære tjenestehunder) på Gotland. De gjentok suksessen fra ifjor; vant og ble distriktsmestere! De skal dermed representere Gotland i svensk mesterskap for patruljehunder senere i sommer! Jeg gratulerer så mye og ønsker lykke til i SM, Sikkert unødvendig å skrive det, men jeg er skikkelig stolt 🙂

photo0

29.04.2017 – Gode resultater i årskonkurranser

Ved årsmøtet i Norsk Schnauzer og Bouvierklubb ble det delt ut plaketter og diplomer til årsvinnere innen ulike grener og jeg var rimelig stolt oppdretter.

Black Emac Q- Tee med eier Lisa Selin – årets brukshund i spor klasse A OG årets lydighetshund i klasse 3!!!

Black Emac Vega De Ville også med eier Lisa Selin – årets brukshund spor klasse D

Black Emac Mighty Storm med eier Stine Andersen – årets hund rallylydighet klasse 1

Black Emac What a Man – min egen Nico – 2.beste Riesenschnauzer utstilling

19.04.2017 – SRSK troféen

Grattis til Ann og Pärre på Gotland med en flott 3.plass på Svenska Riesenschnauzerklubben sitt Trofé for 2016. Dette er et allround-trofé hvor hunden får med alle resultater fra ulike konkurranser og er en stor prestasjon fordi dette viser allsidighet. Black Emac Vampire de Ville -Dixie har fått sine poeng fra utstilling SUch, Tjenestehund – nr 10 i svensk mesterskap for patrullhunder, bruks og lydighet. Flink hund med flinke eiere med andre ord!

mime-attachment

07.04.3017 – HD-resultat

Jeg har røntget min Engelsk Springer Spaniel Millside Hot Sunshine og hun har A-hofter 🙂 Senere kom også albueresultat med 0 🙂

img_6825

19.02.2017 – NKK Bø

Denne søndagen tok Martin og jeg turen til NKK’s internasjonale utstilling i Bø. Som de fleste ganger i Bø, så angret jeg meg når jeg startet på den lange og kjedelige kjøreturen og angeren ble enda større når jeg måtte parkere langt unna hallen (som vanlig) og buksere 2 hunder, 2 bur og diverse langs møkkete vei slik at bading av hunder var bortkastet! Ingen god start og resultatene var sånn passe slik at jeg ikke hadde følelsen av at dette var verdt å bruke en søndag på. Neste år blir det ikke NKK Bø på meg!!!

Min Engelske Springer Spaniel, Millside Hot Sunshine – Melis var først i ringen for dommer Arne Foss. Hun oppførte seg bra og var happy som vanlig. Fikk god kritikk, Excellent og vant juniorklassen, men ikke noe CK – fornøyd med vesla i ringen 🙂

Deretter var det tid for Riesen for dommer Eva Eriksson. Jeg hadde kun meldt på Black Emac What A Man – Nico. Gutten min oppførte seg som vanlig bra og fikk Excellent og CK. Nico endte til slutt som 2. beste hann med res.CACIB.

11.02.2017 – News from abroad 🙂

Ann og Pärre på Gotland har vært på Gotlands vackraste – en show-galla med hunder som har kvalifisert seg gjennom å vinne utstillinger i året 2016. De stilte Black Emac Vampire de Ville -Dixie og vår felles Odessa de Pomerland – Enya.

Showet er organisert som cup, dvs 2 og 2 hunder mot hverandre og den beste går videre fram til man har en finale med de 2 beste. Dixie gikk videre fra runde 1, men møtte en av finalehundene i runde to så da var det «takk for i dag» til henne. Lille «spanjorskan» Enya gikk imidlertid hele veien og ble Gotlands vackraste valp! GRATTIS til Ann og Pärre (og meg selv)! Blir spennende å følge denne damen framover! Under er bilde av Enya med super-handler Pärre, dommeren og verdens største rosett 🙂

img_4697

01.02.2017 – Nico har blitt pappa

Kennel After Forever i Trøndelag har fått valper etter min Black Emac What A Man (Nico) og Eltun’s T-Miss Jojo (Jojo). Det er 5 kjekke, små gutter og 4 snasne, små frøkner. Gå inn på hjemmesiden til oppdretter for å se mer: www.after-forever.com

img_0462

29.01.2017 – Helle på farten i Danmark

Helle har i dag stilt sin Black Emac Yoko Ono – Jojo på Dansk Schnauzer og Pincher klub sin spesialutstilling i Køge for dommer Merete Stæhr-Nielsen. Dette var Jojo sin siste utstilling som junior og med to CERT fra før kunne hun få junior champion tittel i dag med ett tredje CERT. Jojo gjorde som bestilt og fikk CERT og 4. Beste tispe. Hun ble dermed Dansk junior champion og BIR-junior. I finalene på slutten av dagen ble hun BIS 3 junior! Jeg gratulerer så mye til Helle!

Lisa og Yo-Yo foran dommeren
Lisa og Yo-Yo foran dommeren i Stavanger 2016

29.01.2017 – Gode nyheter fra Sverige

Palle har røntget sin Frodo – Black Emac Xolid Xerox både på albuer og hofter. Dette ga gode resultater med 0 på albuer og B på hofter. Supert, så nå er det bare «tut og kjør» med ski og løping for Frodo og Husse 🙂

Lille Frodo som fikk ny amilie på Gotland
Lille Frodo som fikk ny amilie på Gotland

21.01.2017 – Knallstart på utstillingsåret for meg

Jeg har i dag vært på Norsk Schnauzer og Bouvierklubb sin utstilling i Letohallen med valpene Black Emac Zazzy Zugar – Zimba, Black Emac Zuperstar Zappa – Mino og Black Emac What A Man – Nico, alle for dommer Thomas Rohlin. Han likte mine hunder godt og valpene fikk gode kritikker. Zimba trakk det lengste strået av tispene og vant mot broren, så hun ble BIR-valp og Mino BIM-valp – takk til Stine som hjalp meg på BIR/BIM konkurransen! Siden dette var spesialutstilling, så hadde NSBK sin egen Best in Show og der ble Zimba BIS 2 valp Jeg er veldig fornøyd med at de to små debutantene mine taklet utstillingsstyret så bra, Leto-hallen full av folk og hunder er jo ganske utfordrende for noen og enhver

Etter valpene stilte jeg Nico i championklasse. Dommeren var streng og Nico var én av bare to Riesen som fikk CK. Deretter ble Nico BIR og vi ventet på gruppefinalen. Jeg er jo ikke så optimist med slike finaler i vår megastore gruppe 2, men i dag slo jammen meg Nico til og vant gruppe 2 for finske dommer Markku Kipinä Dermed var det bare å vente til Best in Show, igjen med finsk dommer; Saija Juutilainen. Hun roste Nico som en sunn, pen og trivelig Riesen som hun belønnet med BIS 4 Snakk om knall-resultater på én dag!

Takk for trivelig selskap og fotografering fra heiagjengen Martin, Mona, Lisa, Stine og Tobias! Det var de som overtalte meg til å vente på finalene.

17.01.2017 – Farvel lille Jonne

En epoke er over hos meg for i dag fikk lille Jonne sovne inn og dermed er det første gang på 17 år at jeg ikke har noen Dvergschnauzer i hus. Jeg ser for meg Jonne på vei over regnbuen mens hun logrer og gjensyns-jodling med henne og moren Ylli når de møtes igjen. Hadde jo denne rare lykke-jodlingen begge disse to. Jonne har vært en blid og glad hund hele livet og hun vil bli savnet her hjemme, men nå var det på tide og gi slipp for at hun ikke skulle lide.

Gamle-mor Jonne
Gamle-mor Jonne

07.01.2017 – Nyheter fra Sverige

Black Emac Zuperstar Zlatan har debutert på valpeshow sammen eier Ewa. De gjorde debuten skikkelig på Internasjonal SKK utstilling MyDog. Zlatan fikk god kritikk og endte opp som BIM-valp – vi gratulerer til hund og eiere!

img_3967

01.01.2017 – Dyktige Lisa og Allis

Lisa har jo oppnådd masse med Black Emac Q-Tee – Dina og nå er hun jammen meg i gang med Dina’s datter Allis også. Lisa og Allis «halte i land» tittelen som årets sporhund i Drammen Brukshundklubb i 2016 – jeg er imponert og gratulerer!

img_0455

 

 

Legg igjen en kommentar