Odessa de Pomerland

odessa2

Født: 08.11.2015

Far: Wesley Snipes de Nigraderma (Jessie-James De Lordship’s X Fergy De Nigraderma)

Mor: Tylka de Pomerland (Remix de Pomerland X Dais de Pomerland)

HD: For ung

AD: For ung

Øyne: For ung

MH: For ung

Utstilling: BIS valp 01.05.2016, BIS 3 valp 07.05.2016, BIS valp 05.08.2016

Sameier: Ann Erlandsson – Kennel Limerock hvor Odessa bor til daglig

Oppdretter: Miguel Angel Manzano – Kennel de Pomerland

Odessa de Pomerland, eller Enya som hun kalles til daglig er en «dream come true». Jeg har lenge beundret oppdrettet til Pomerland kennel i Spania og da jeg så at O-kullet var under planlegging, bare måtte jeg. Nå er det jo slik at jeg har nok hunder å ta meg av her hjemme, men mine gode venninne og «soulsister» Ann Erlandsson var klar til å bli med på eventyr. For å gjøre en lang historie kort, så eier Ann og jeg Odessa sammen, og hun bor hos Ann og Pärre på Gotland hvor hun har et supert hjem og vil bli tatt vare på etter alle kunstens regler og trent slik alle Riesen bare kan ønske seg. Nå gleder jeg meg ekstra til sommerens gjensyn med mine gode venner på Gotland 🙂

odessa kull

Mor og far

odessa baby

odessa baby2

Odessa

odessa2

 

Legg igjen en kommentar