X-kull født 10. april 2015

Vårt X-kull er etter Riesen Monami’s Rock Solid (Trym) og Black Emac Pin Up Psofie (Sofie)l. Trym er røntget med A på hofter og han er øyenlyst fri for arvelige øyenlidelser. Han har gjort det svært bra på utstilling og til tross for at han enda ikke er fylt to år er han Norsk Vinner 2014, Norsk, Dansk og Nordisk Juniorvinner 2014 og Svensk vinner 2015. Trym er en behagelig hund som bor i en familie med 2 små barn.

Stamtavle Sofie X Trym

stine11

stine12

stine15

stine13

Sofie er røntget med B (fri for HD) på hofter og A på albuer og hun er øyenlyst uten anmerkning. Hun er Norsk og Dansk utstillingschampion. Hun bor hjemme hos meg og omgås mine barn og alle mennesker hun treffer på en vennlig måte. Sofie er noe trent i lydighet og bruksspor og hun elsker å spore. Med en annen eier kunne hun nok konkurrert i denne grenen.

6%20mai%20spor

29%20juli%2012%20sofie4

blaa2

vejen%2031%20sofie4

7 thoughts on “X-kull født 10. april 2015”

  1. Tjoho…så koselig at du er tilbake, har savnet hjemmesiden din :-). Lykke til med det forestående underverket, spennende.
    Ønsker deg en riktig god påske.

    Hilsen Nina

    1. God påske til deg også Nina! Håper jo denne siden kommer seg etter hvert, men ikke bare, bare å lære seg et nytt program skal jeg si deg

  2. Takk for trivelig besøk i dag, da er det bare å vente på at det kommer småbarter hos deg, kommer plutselig på valpebesøk , hyggelig å høre at du likte valpene til Buffy, blir spennende å følge de framover .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *